30 let maziv Shell v Sloveniji

Letos mineva 30 let od prve dobave maziv Shell v Sloveniji. Posel z mazivi se je začel in razvijal v takratnem podjetju Actinia, danes ga nadaljujejo v podjetju Haberkorn.

Haberkorn je edini pooblaščeni distributer maziv Shell v Sloveniji in Avstriji. Kot poudarjajo v podjetju sodijo med prednosti svetovno priznane znamke maziv Shell, ki sicer obeležuje 115 let, obsežna ponudba proizvodov, stalne zaloge in dobavljivost izdelkov.

Poleg raznolike palete maziv za skoraj vsako rabo, imajo lastno ekipo svetovalcev, ki so na voljo za vprašanja in tehnično pomoč. Na podlagi dolgoletnih izkušenj lahko svetujejo uporabnikom katera maziva so najustreznejša za njihove potrebe. H kakovostnemu svetovanju pa prispevata tudi sodelovanje s strokovnjaki v podjetju Shell ter poznavanje trendov in specifikacij.

Poleg ponudbe maziv, Haberkorn d.o.o. kot del skupine Haberkorn, največjega tehničnega trgovca v Avstriji, kupce oskrbuje z industrijskimi cevmi, strojnimi elementi, hidravliko, delovno zaščito in nudi široko paleto dodatnih storitev. (mpo/foto Haberkorn)

Delite