Avtocenter Martin Stipič je postal del mreže Motrio

Mreža samostojnih servisnih delavnic Motrio je bogatejša za nov servisni center v Ljubljani, Avtocenter Martin Stipič, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo, saj se podjetje z avtoservisno in vulkanizersko dejavnostjo ukvarja že od leta 1986.

Mrežo samostojnih servisov, ki deluje pod blagovno znamko nadomestnih delov Motrio, so zasnovali pri Renaultu leta 1998 s ciljem, da bi tudi lastnikom starejših letnikov vozil zagotovili kakovostne rezervne dele in servisne storitve z ugodnejšimi cenami.

Ponudba Motria je prilagojena pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno in pri iskanju ugodnejših rešitev pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih.

Eden izmed največjih centrov Motrio v Sloveniji
Z otvoritvijo servisne delavnice Motrio Avtocenter Martin Stipič, s. p., na Zaloški cesti 179 v Ljubljani, ki s 23 zaposlenimi sodi med največja prodajno-servisna mesta Motrio v Sloveniji, je mreža samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio dobila svojega štirinajstega predstavnika.

Po besedah prestavnikov Motria pa to še zdaleč ni zadnja delavnica na poti širitve. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja in širše regije Adriatic se bo razvoj mreže serviserjev Motrio s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji namreč nadaljeval tudi v prihodnosti.

Podjetje Avtocenter Martin Stipič s. p., ki je bilo ustanovljeno že leta 1986, pa se glede na dolgoletno prisotnost in uspešen bolj za kupce, brez dvoma lahko pohvali s tradicijo in kakovostjo. Vodili podjetja sta kakovost in tradicija. Najbolj prepoznavni so na področju vulkanizerskih storitev in popravila platišč, nudijo velik izbor pnevmatik priznanih proizvajalcev ter hrambo pnevmatik.

Pestra ponudba storitev
Imajo tudi avtoservis, 24-urno asistenco na cesti z avtovleko, ročno avtopralnico, omogočajo polnjenje klime in geometrijo vozila. Njihovih sedem delovnih linij je opremljenih z najsodobnejšo opremo, ki zagotavlja kakovostne storitve.

»Kot prepoznaven servis na področju pnevmatik oziroma vulkanizerstva smo se vključili v mrežo Motrio z namenom pridobiti tudi prepoznavnost kot avtomehanična delavnica in tako ponuditi stranki kompletno strokovno in kakovostno uslugo za vozila vseh blagovnih znamk. Želimo si postati eden večjih Motrio centrov ne samo v Ljubljani, ampak tudi v regiji in s tem povečati ogled sebi in verigi Motrio,« je na otvoritvi povedal lastnik podjetja Martin Stipič.

Na svečani otvoritvi novega servisnega centra Motrio; direktor prodaje Motrio v regiji Adriatic Milan Pantelič, lastnik in direktor Motrio Avtoservisa Martin Stipič, direktor poprodaje v Avtohiši Real Tomaž Šoba.
Delite