Avtohiša Malgaj dve desetletji v Ljubljani

Avtohiša Malgaj beleži 20-letnico delovanja v Ljubljani, ki je ena od pomembnejših obletnic v 125-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Danes zastopajo šest blagovnih znamk, opravijo 36.000 servisnih storitev in prodajo več kot 3.200 vozil letno. Z izobraženostjo kadra, vlaganjem v izpopolnitev tehnične opremljenosti in visoko ravnjo kakovosti storitev zagotavljajo nenehno uresničevanje vedno zahtevnejših želja svojih kupcev in s tem rast skupine Malgaj.

Praznovanje okroglega jubileja s pozdravnim govorom direktorja prodaje velikim kupcem Renault Nissan Adriatic Matjaža Križnarja in direktorja Avtohiše Malgaj Andreja Malgaja se bo začelo jutri, v torek, 25. septembra 2018, ob 13.30 v prostorih Avtohiše Malgaj na Tržaški cesti 108 v Ljubljani. Nastopila bosta pevka Nuša Derenda in raper Rok Terkaj – Trkaj, pomembno obletnico pa bo s svojo prisotnostjo podprl tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Zbrani bodo lahko uživali še v razstavi starodobnikov, in se zapeljali s športnim modelom novega Renault Clio RS.

V Avtohiši Malgaj želijo okroglo obletnico delovanja v Ljubljani praznovati tudi z zvestimi strankami, zato v sredo, 26. septembra 2018, od 11. do 19. ure zanje pripravljajo dan odprtih vrat, kjer bo dogajanje povezoval Miha Deželak, za glasbeno podlago pa bo poskrbel DJ Dady. Obiskovalci se bodo ob 13. uri lahko pozabavali tudi ob tekmovanju v hitrostnem menjavanju pnevmatik, simulatorju vožnje, razstavi starih avtov, med katerimi je tudi več kot 60 let star Renault in najnovejših avtomobilov, ki jih ne vidite vsak dan, fotografiranju v foto boxu, od 16. do 19. ure pa bodo lahko uživali še ob trikih čarovnika Joleta Coleta in njegovi pisani sladkorni peni.

Avtohiša Malgaj je od svoje ustanovitve leta 1989, ko ji je s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke Renault izkazal svoje zaupanje Renault, doživela uspešen razvoj, ki se odraža v dobri prepoznavnosti podjetja na celotnem območju Slovenije. Uspešno sodelovanje z Renaultom je botrovalo podpisu pogodb tudi za zastopanje znamk Nissan in Dacia. V skupini Malgaj je danes 90 zaposlenih. Prožnost svojega delovanja ohranjajo z aktivnostjo in doslednim uresničevanjem svojih ciljev. Skrbijo za poslovno odličnost in družbeno odgovornost, saj želijo utrditi prepoznavnost svoje družbe v slovenskem prostoru ter ostati eno izmed vodilnih podjetij na avtomobilskem trgu.

V Avtohiši Malgaj je mogoče izbrati nova vozila znamk Renault, Nissan in Dacia, kupcem pa ponujajo tudi preverjena rabljena vozila.
Delite