Avtohiša Malgaj že dve desetletji deluje tudi v Ljubljani

Dve desetletji delovanja v Ljubljani je bila odlična priložnost, da so v Avtohiši Malgaj še bolj na široko kot ponavadi odprli vrata prodajno-servisnega centra.

»Od vsega začetka se zavedamo, da je ključna skrb za stranke, njihovo zadovoljstvo, za kar je najbolj pomembna kakovost storitve. Vse to je povezano z vlaganjem v posel, izobraževanjem zaposlenih, z razvojem infrastrukture, jasno vizijo in usmerjenostjo v dolgoročni uspeh. Temu receptu ostajamo zvesti še danes, naš cilj pa je, da postanemo najpomembnejši partner na tem področju,« pravi Andrej Malgaj, direktor Avtohiše Malgaj, ki letos praznuje 20-letnico delovanja v Ljubljani.

Ob okrogli obletnici si pripravili dan odprtih vrat, ki je bil po besedah direktorja priložnost, da se strankam zahvalijo za zvestobo. Da Andrej Malgaj ni le pisarniški direktor pa je dokazal, ko se je odzval povabilu k hitrostnemu menjavanju pnevmatik. Zbrane je navdušil s spretnostjo, saj je pnevmatiko zamenjal v pičli minuti in 27 sekund in rekord dneva držal vse, dokler ga ni eden od obiskovalcev premagal s časom minute in 13 sekund.

Direktor Avtohiše Malgaj Andrej Malgaj se lahko pohvali s tem, da le v minuti in 27 sekund zamenja pnevmatiko, premgati sta ga poskušala obiskovalca Toni in Robi, slednjemu je to tudi uspelo.

Obiskovalce je na dnevu odprtih vrat zabaval zgovorni Miha Deželak, ogledali so si lahko razstavo starodobnikov, med katerimi sta bila najstarejša šestdesetletnik Renault 4 CV in dvainštirideset let star Renault 5, se pomerili v simulaciji vožnje in še marsičem, vključno z najmlajšimi obiskovalci, ki jih je zabaval s triki čarovnik.

Okroglo obletnico uspešnega delovanja Avtohiše Malgaj v prestolnici sta prišla pozdravit tudi generalni direktor Renault Nissan Adriatic Jean Pierre Mesić in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković.

Župan je v nekaj stavkih povzel recept za uspeh avtohiše, ki zastopa šest blagovnih znamk, opravi 36.000 servisnih storitev in prodaj več kot 3.200 vozil letno. »Vsi trgovci prodajajo avtomobile iz iste tovarne, razlikujejo se le po tem, kako to počnejo. Avtohišo Malgaj odlikuje to, da nudijo kakovosten servis. Pomembno je tudi, da svoje delo opravljaš z nasmehom na obrazu in ljudi sprejemaš dobre volje. To lahko počneš le takrat, ko svoje delo opravljaš s srcem,« je povedal Janković.

Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in generalni direktor Renault Nissan Adriatic Jean Pierre Mesić v družbi Andreja Malgaja.

Avtohiša Malgaj se lahko ob dveh desetletjih delovanja v Ljubljani, pohvali še z daljšo tradicijo in sodelovanjem z blagovno znamko Renault. Vse od leta 1989, ko ji je s podpisom pogodbe o zastopanju blagovne znamke Renault izkazal svoje zaupanje Renault, doživlja uspešen razvoj, ki se odraža v dobri prepoznavnosti podjetja na celotnem območju Slovenije. Uspešno sodelovanje z Renaultom je botrovalo podpisu pogodb tudi za zastopanje znamk Nissan in Dacia.

V skupini Malgaj je danes 90 zaposlenih. Prožnost svojega delovanja ohranjajo z aktivnostjo in doslednim uresničevanjem svojih ciljev. Skrbijo za poslovno odličnost in družbeno odgovornost, saj želijo utrditi prepoznavnost svoje družbe v slovenskem prostoru ter ostati eno izmed vodilnih podjetij na avtomobilskem trgu, so ob jubileju še zapisali v Avtohiši Malgaj. (mkr/foto Avtohiša Malgaj)

V Avtohiši Malgaj je mogoče izbrati nova vozila znamk Renault, Nissan in Dacia, kupcem pa ponujajo tudi preverjena rabljena vozila.

 

Delite