Besni Rus se je uprl policistom

Kaj bi storili, če bi videli, da je vaše vozilo pravkar naložil pajek? Nekemu Rusu se je zgodilo prav to, zato se je odločil stvari vzeti v svoje roke …

Ni se pripetilo prvič, da je nekdo poskušal »pobegniti s pajka«, kar je sicer težko razumeti, saj pri tem nastane neprimerljivo večja škoda, kot pa če bi plačal kazen. Tako se je zgodilo tudi nekje v Rusiji, potem ko je policija ugotovila, da voznik avtomobila ni tudi njegov lastnik, zato so poklicali pajka. A v tem času je voznik poklical lastnika Vladimirja, ki je pojasnil, da je avtomobil prodal trenutnemu vozniku, vendar zaradi pomanjkanja časa še nista uredila prenosa lastništva.

Toda policiste razlaga ni prepričala in ko je bilo vozilo že naloženo na pajku, je Vladimirju dokončno prekipelo. Odločil se je, da bo svoje vozilo zapeljal s pajka, ne glede na materialno škodo, ki bi nastala pri tem.

Po poročanju spletne strani Autonews.ru je pozneje takole pojasnil svoje dejanje: »Imam svoj avtoservis, pa tudi znanje in izkušnje. Ocenil sem, da s svojim dejanjem ne bom prizadejal nobene škode niti pajku niti okolici. Kar pa se tiče škode na mojem avtomobilu, ni prav velika in z lahkoto jo bom sam popravil.« Milo rečeno je to precej nenavadna razlaga … (pfi/foto Youtube)

 

Delite