Carsystem praznuje dve desetletji delovanja

Podjetje Carsystem Slovenija se lahko pohvali z dvema desetletjema tradicije na področju oskrbe slovenskega trga s kakovostnimi avtoličarskimi izdelki. Jubilej so počastili s svečanim dogodkom, na katerem so se zaposlenim in poslovnim partnerjem pridružili tudi gostje iz tujine.

Kot poudarjajo v podjetju, je bil dogodek v počastitev dveh desetletij delovanja le kronanje že tradicionalnega prijateljstva med zaposlenimi in poslovnimi partnerji podjetja Carsystem. Zavedajo se namreč, da brez zvestih strank ne bi uspeli orati ledine na področju avtoličarstva in ostajati v samem vrhu kar dve desetletji.

Podpora strank jim veliko pomeni, njihova dolgoletna zvestoba pa dokazuje, da so na pravi poti in lahko tudi sami uspešno konkurirajo na trgu zaradi izbire visokokakovostnih izdelkov, kar je le eden od dejavnikov skupne uspešne zgodbe. Predstavniki podjetja Carsystem ob jubileju še poudarjajo, da je pri njih v ospredju pristen odnos do strank, vključno z nudenjem dodatnih znanj in celovitega programa vodenja in obvladovanja procesa. Svoje stranke označujejo za inovativne in k napredku usmerjene družbe ter posamezniki.

Ekipa podjetja Carsystem se zaveda pomena zvestobe strank.

Čestitke predstavnikov dobaviteljev
Ob poslovnem jubileju so podjetju Carsystem Slovenija čestitali tudi Dieter Voss, lastnik in direktor podjetja Vosschemie GmbH, katerega znamko Carsystem zastopa v Sloveniji, kot tudi predstavniki kemičnega koncerna BASF, divizije BASF Coatings, ki je lastnik svetovno priznane blagovne znamke avto lakov R-M. Predstavniki obeh podjetij so izrazili zadovoljstvo s sodelovanjem in slovenskemu podjetju podelili posebne plakete za ene najboljših zastopnikov za njihove izdelke v tem delu Evrope.

Norbert Grimeissen, Andrej Jamnik, Janez Potočnik, Dieter Voss, Martin Schuster

Andrej Jamnik, solastnik in direktor podjetja Carsystem, ob jubileju poudarja: »Ponosen sem in z veseljem sem praznoval to našo obletnico. Res je, mineva 20 let, odkar se je spontano ponudila priložnost avtoličarskim delavnicam ponuditi nekaj več kot le kakovostne materiale. To je osebni, prijateljski pristop.

Na tak način sva najprej sama z Janezom, oba iz branže, Janez ličarske, jaz pa kemijske, torej na podlagi izkušenj, pozneje pa s srečno roko izbrano ekipo sodelavcev takratni Kem Trade, kot smo se imenovali v začetku, pripeljala do enega največjih ponudnikov ličarskih materialov na Slovenskem. Da smo delali pravilno, nam dokazujejo rezultati, število naših strank, še posebej pa zaupanje in odnos, ki smo ga v teh letih s poslovnimi partnerji dosegli.«

Solastnika in direktorja podjetja Andrej Jamnik in Janez Potočnik

Janez Potočnik, solastnik in direktor podjetja Carsystem, pa dodaja: »V dvajsetih letih našega delovanja se je pri uporabi in načinu avtolakov spremenilo skorajda popolnoma vse. Iz uporabe barv na osnovi topil, ki okolju niso bile prijazne, smo prišli na barve, ki so na vodni osnovi, in ravno na obvezujočem prehodu na vodne barve nam je uspel največji dvig prodaje.

To nam je omogočil dobavitelj BASF z blagovno znamko R-M in tehnično podporo, kamor sem sam najbolj vpleten. Kot NHT (nacionalni trener) sem zelo ponosen, da sem bil del tega procesa in sem lahko prenašal pridobljeno znanje našim uporabnikom. V vseh teh letih na tehnično izobraževanje peljali približno 350 avtoličarjev.

Seveda pa ne morem mimo tekmovanja za mlade ličarje BEST PAINTER, ki se odvija vsake 3 leta v Franciji in sodelujejo 25 držav z vsega sveta. Sodelovali smo petkrat in vedno osvojili zelo dobre rezultate (dvakrat drugo mesto, dvakrat tretje in šesto mesto).

Spremenil pa se je tudi način iskanje pravega barvnega tona. Iz iskanje prave barve preko mikrofilmov in barvnih vzorcev do zelo natančnega odčitavanja barvne nianse s pomočjo čitalca barv – spektrometra. Prepričan sem, da se razvoj tukaj še ni ustavil, in se že veselim nadaljnjega razvoja in možnosti, da bom tudi v prihodnosti lahko sodeloval pri prenosu znanja na naše zveste uporabnike,« še dodaja Potočnik. (mpo/foto Carsystem)

Program je vodila Pia Pustovrh, za glasbo pa so poskrbeli Dejan Vunjak in Brendijeve barabe.
Delite