Center Jereb že desetič prvi Toyotin trgovec

Toyota Motor Europe je podelila nagrade Ičiban 2018 – naziv prvega v Sloveniji je tokrat že desetič pripadel Centru Jereb iz Izole.

Nagrada (njeno ime v japonščini pomeni prvi) je namenjena evropskim pooblaščenim trgovcem, ki so z odličnostjo svojih storitev najbolje prepričali Toyotine stranke.

Direktor Andrej Jereb je ob prejeti nagradi dejal: »Kar težko je verjeti, da smo desetkrat zaporedoma osvojili to prestižno nagrado. Brez predanega dela vseh sodelavcev v našem podjetju nam ne bi uspelo doseči takšnega rezultata. Zagotovo je to velika vzpodbuda in zaveza v prihodnje, za odnos z našimi cenjenimi kupci. Naš moto je enak Toyotinemu, in sicer: vedno biti boljši.«

Gostitelj prireditve je bil Johan van Zyl, predsednik TME, ki se je najboljšim trgovcem zahvalil za prispevek k ugledu znamke, ter poudaril pomen oblikovanja osebne izkušnje za vsakogar, ki pokaže zanimanje za Toyotino blagovno znamko.

Za 45 plaket Ičiban se je potegovalo preko 2.500 evropskih trgovcev. Center Jereb je prepričal s predano in strokovno ekipo, ki si je s svojimi strankami iz Slovenije ter bližnjih Hrvaške in Italije z leti uspela pridobiti globoko zaupanje in ustvariti pristen odnos, še poudarjajo pri zastopniku Toyote v Sloveniji. (mkr/foto Toyota)

Toyota Motor Europe je v slikovitem okolju škotskega
višavja svečano podelila nagrade Ičiban 2018.
Delite