Čistilo za stekla Caristal med najkakovostnejšimi

Nemško društvo za tehnični nadzor GTÜ je med najkakovostnejša poletna čistila za stekla uvrstilo tudi OMV-jev Caristal, ki je zasedlo drugo mesto, so sporočili iz naftne družbe OMV.

Temeljita analiza kakovosti je zajela deset poletnih čistil za stekla, med katerimi je prvo mesto zasedlo čistilo specializiranega izdelovalca Sonax, ki cenovno sodi v višji razred kot izdelek, ki ga ponuja OMV.

Rezultati so pokazali, da čistilo za stekla Caristal učinkovito odstranjuje umazanijo, prah in žuželke. Nano-tehnologija in posebni dodatki daljši čas preprečujejo nastajanje nove umazanije, integrirani antistatik pa ohranja čistočo avtomobilskega okna.

Čistilo Caristal ne vsebuje toksičnega metanola, je primerno za vozila s polikarbonatnimi ploščami in ventilatorskimi žarki ter ni škodljivo za barvo, krom, gumo ali plastiko še dodajajo pri OMV-ju in poudarjajo, da so rezultata toliko bolj veseli, ker je njihovo čistilo dejansko doseglo najvišje mesto med izdelki vseh naftnih družb, ki nudijo tovrstne izdelke lastne blagovne znamke. (mkr/foto OMV)

Delite