Dacia predstavlja novega Sandera

Tretja generacija prodajno uspešnega modela prinaša nekaj osvežitev, bistvo pa ostaja enako. Sandero bo še vedno ponujal ravno prav, brez nebistvenih dodatkov za višjo ceno.

Dacia je predstavila prve fotografije nove generacije modelov Sandero in Sandero Stepway. Z omenjenima modeloma prejšnjih generacij se je Dacia v petnajstih letih povzpela na prodajnih lestvicah v številnih državah. Zanimanje za Sandera niso pokazali le izrazito cenovno občutljivi kupci, ampak tudi številni drugi, ki avtomobile kupujejo strogo racionalno.

Filozofijo razumnih nakupov poudarjajo tudi pri znamki in se sprašujejo »Zakaj bi terjali vedno več, če pa naši kupci želijo le trošiti bolje in po pravi ceni«. Sandero in Sandero Stepway tako tudi z novo generacijo ne bosta kupcem vsiljevala številnih nebistvenih dodatkov za izpolnjevanje osnovnega cilja, varnega potovanja.

Pri Dacii poudarjajo, da tudi tretja generacija uteleša bistvo predhodnikov. Za še vedno neprekosljivo ceno in ob omejenih zunanjih merah ponujajo več sodobnosti, opreme in vsestranskosti ne da bi okrnili temeljna načela enostavnosti in zanesljivosti.

Uradna predstavitev vseh novosti se obeta že konec meseca septembra, nato pa bo sledilo uvajanje na posamezne trge. (mpo/foto Dacia).

Nova Sandero Stepway in Sandero.
Delite