Dober akumulator za udobje in ekonomičnost

Dober akumulator poskrbi za udobje in ekonomičnost na še tako dolgih vožnjah. Vgradnja sodobnega akumulatorja bo poklicnim voznikom omogočila ekonomično in udobno vožnjo tudi na najdaljših poteh, pravijo v Petrolu, saj bo ta zmogel podpreti še tako zahtevno uporabo. Šestkrat daljša življenjska doba in manjši stroški lastništva

V Petrolu so v svojo veleprodajno ponudbo akumulatorjev nedavno vključili akumulatorje VARTA® ProMotive AGM, s povsem novo tehnologijo. Ta je namenjena tovornjakom, kjer se vozniki na dolgih poteh s podaljšanimi postanki soočajo s precejšnjimi obremenitvami akumulatorja.

Sodobni tovornjaki so veliki porabniki električne enrgije zato morajo imeti vgrajene kakovostne akumulatorje.

Akumulator VARTA® ProMotive AGM, posebej razvit za sodobne tovornjake z veliko dodatne opreme, poskrbi za veliko več kot le zagon motorja, povedo v Petrolu. Je edini akumulator, ki zmore zadostiti še tako električno potratnim funkcijam, brez poškodb zaradi globokega praznjenja. Z njegovo namestitvijo boste dosegli ne le šestkrat daljšo življenjsko dobo kot pri običajnih akumulatorjih, ampak tudi manjše skupne stroške lastništva ter največjo raven udobja v voznikovi kabini – pomembna konkurenčna prednost v industriji, kjer je voznike vedno težje zadržati!

Celovit nabor izdelkov za gospodarska vozila
V Petrolu pa se ponudba ne končna pri akumulatorjih. Mreža preverjenih dobaviteljev po celotni Sloveniji zagotavlja, da vam lahko v podjetju ponudijo celovit nabor izdelkov za gospodarska vozila, vključno s pnevmatikami, motornimi olji, avtokozmetiko in več.

Petrol v razvejani mreži ponuja celovit nabor izdelkov za gospodarska vozila.

Tako lahko svoj vozni park okrepite z naborom Petrolovih vrhunskih motornih olj najnovejše generacije za vse vrste osebnih in gospodarskih vozil, izbirate pa lahko tudi med izjemno ponudbo kakovostnih pnevmatik, ki poklicnim voznikom omogočajo ekonomično in varno vožnjo. Petrol med drugim zastopa znamke Hankook, skupino Goodyear, Michelin in Goodride. Pnevmatike lahko tudi poslovni uporabniki naročite kar prek spleta. In brez skrbi: za brezhibno storitev in strokovno pomoč bo poskrbel lokalni Petrolov predstavnik. (oglasno sporočilo PR Petrol/Petrol)

Kontaktni telefon 01 586 35 35
www.petrol.si/poslovne-resitve/podrocje/veleprodaja

 

 

Delite