Goriva vrhunske kakovosti EVO na bencinskih servisih MOL

Podjetje MOL Slovenija d.o.o., ki je član Skupine MOL, je svoj prvi bencinski servis MOL odprlo v Sloveniji leta 1998, in sicer v Rogaški Slatini. Skoraj 20 let podjetje beleži tudi širitev svoje maloprodajne mreže. Danes imajo kupci v Sloveniji na voljo že 46 bencinskih servisov MOL, ki v svojo ponudbo vključujejo tudi novo generacijo goriv vrhunske kakovosti EVO.

Goriva EVO

Skupina MOL je goriva EVO na tržišču predstavila junija letos. Nova generacija goriv EVO, ki so plod raziskav strokovnjakov za razvoj goriv v Skupini MOL, z izboljšanim paketom dodatkov poskrbi za odlično izkušnjo vožnje, boljšo zmogljivost vozila, z vidika izgorevanja, moči in pospeševanja ter daljšo življenjsko dobo motorja in ohranjanja čistosti motorjev vozil dlje časa.

Skupina MOL ima bogato, več kot 50-letno tradicijo proizvodnje visokokakovostnih goriv v svojih vrhunskih rafinerijah. Svoje produkte je Skupina MOL z novo generacijo
še izboljšala, saj je zavezana cilju, ljudem na poti zagotoviti najvišjo raven kakovosti izdelkov in storitev.

Čeprav so tudi prejšnja goriva MOL ohranjala motor čist, niso imela tako močnega čistilnega učinka, kar je glavna prednost nove generacije goriv EVO. Zavoljo najnovejših izboljšav tako nova generacija goriv EVO, zahvaljujoč specialnemu paketu dodatkov, zagotavlja boljši učinek čiščenja in ohranjanja čistosti motorja.
Navedeni specialni paket dodatkov odstranjuje obloge in ščiti motor pred korozijo in nadaljnjim nastajanjem oblog. Tako ohranja motor in sistem vbrizga goriva bolj čist. Vse to pa vodi tudi k boljšemu delovanju motorja, manjši porabi goriva in s tem tudi zmanjševanju vplivov na okolje. V maloprodajni mreži MOL Slovenija je nova generacija motornih goriv EVO – dizelsko gorivo EVO ter bencinski gorivi EVO 95 in EVO 100 Plus že na voljo na vseh 46 bencinskih servisih MOL po Sloveniji.

Bencinski servis MOL kot sodobno prodajno mesto

Poleg goriv vrhunske kakovosti so na bencinskih servisih MOL kupcem na voljo raznovrstni izdelki za vozila odlične kakovosti lastne blagovne znamke MOL – od motornih olj, maziv do tekočin za vetrobransko steklo. Bogata ponudba trgovskega blaga nudi hiter in priročen nakup kupcem, ki tako na svojih poteh opravijo tudi nakup izdelkov za svoje gospodinjstvo.

Bencinski servisi bodo v prihodnjih nekaj letih postajali bolj in bolj multifunkcionalni, kar prinaša veliko poslovnih priložnosti. V skladu s strategijo Skupine MOL 2030 – Vstopimo v prihodnost si Skupina MOL prizadeva v naslednjih 15 letih postati vodilna na trgu distribucije alternativnih goriv. Na bencinskih servisih MOL bodo
na voljo tudi alternativna goriva, kot so na primer utekočinjen naftni plin (UNP) in stisnjeni zemeljski plin (CNG), ter tudi elektrika za električna vozila. Inovativne mobilne storitve, kot so deljenje avtomobilov in voženj, električna mobilnost in upravljanje ter najem voznih parkov, so strateške usmeritve Skupine MOL.

Svež obrok in odlična kava

Vsekakor pa je razlog za postanek na bencinskih servisih MOL tudi odlična kava in okusen ter svež obrok.

Skupina MOL na svoje bencinske servise postopoma uvaja Fresh Corner – v Sloveniji ponudbo Fresh Corner tako vključuje že 28 bencinskih servisov MOL. Koncept, razvit kot odgovor na zahteve sodobnega kupca, je osredotočen na svežino – pripravo okusnih toplih ali hladnih sendvičev iz svežih sestavin na licu mesta, hrustljave pekovske izdelke iz lastnih pekarn, nekateri bencinski servisi pa ponujajo tudi sveže sokove, smoothije, juhe, solate, hamburgerje, krompirček in ostale okusne jedi v prijetnem ambientu.

Koncept Fresh Corner pa se poleg okusnih in svežih jedi osredotoča tudi na ponudbo odlične kave. Ljubitelji kave in kavnih napitkov tako lahko izbirajo med 18 različnimi napitki, od kapučina do ledene kave. Kava je vselej sveže mleta in obogatena s svežim mlekom, zato ponuja gostom vrhunsko doživetje pri pitju kave tako v
barskih delih bencinskih servisov MOL kot tudi na njihovih poteh s skodelico kave za na pot.

Razvejana maloprodajna mreža bencinskih servisov MOL

V Sloveniji je kupcem trenutno na voljo že 46 bencinskih servisov MOL. Nazadnje je letos junija svoje prve goste pozdravil že 3. bencinski servis MOL v Ljubljani, podjetje pa načrtuje nadaljnjo širitev predvsem v krajih, kjer do zdaj še ni prisotno. (oglasno sporočilo)

V Sloveniji je kupcem trenutno na voljo že 46 bencinskih servisov MOL.
Delite