Hitri avtomobili in lepe ženske

Koledarji z bolj ali manj razgaljenimi lepoticami so del stereotipnega pojmovanja o videzu pravih delavnic, v katerih se zadržujejo predvsem predstavniki moškega spola.

Da so pomemben del tega sveta tudi njihovi izdelki, kakovostna olja in dodatki, potrjujejo tudi pri nemškem podjetju Liqui Moly, ki s predstavitvijo dveh tematskih koledarjev vstopa v drugo desetletje tradicije.

Koledar podjetja Liqui Moly za leto 2019 se tako v glavnem vrti okrog konjskih moči Na njem so skupaj predstavljeni ekskluzivni športni avtomobili in lepe ženske.

Na koledarju je mogoče videti športne avtomobile, kot so Lamborghini, Aventador, Audi R8 V10 plus, Mercedes AMG GT S in Dodge Charger. Med njimi je tudi vozilo, ki ne izstopa zgolj zaradi svoje starosti: DeLorean DMC-12, letnik 1981/82. Nekoč je bil njegov lastnik ameriški pevec, glasbenik in igralec Sammy Davis Junior.

Po besedah predstavnikov podjetja so za to, da so posneli vse fotografije, potrebovali ves teden, saj so si prizadevali zagotoviti estetski in kakovosten izdelek za veliko skupnost oboževalcev koledarja, ki bo kmalu praznoval 20 let.

Ker so koledar za leto 2018 razgrabili že v začetku leta, so za leto 2019 naklado povečali na 176.000 izvodov. V prvi liniji je namenjen strankam podjetja Liqui Moly, del naklade pa je predviden tudi za prosto prodajo.

Uradna predstavitev čaka koledar naslednji teden na strokovnem sejmu Automechanika v Frankfurtu, kjer bodo lahko obiskovalci razstavnega prostora Liqui Moly prejeli brezplačen izvod. Sejem Automechanika traja od 11. do 15. septembra.

Za tiste, ki imajo raje akcijo in dinamično vožnjo, pa je tako kot vsako leto na voljo motošport koledar Liqui Moly. V njem so predstavljena motorna kolesa, touring vozila ter dirkalna tovorna vozila, in sicer tako na cesti kot tudi izven nje. (mkr/foto Liqui Moly)

 

Delite