Iščemo mehanika leta 2018!

Spletni portal Žurnal24.si ter specializirana revija Mehanik in voznik bosta tudi letos izbirala Mehanika leta. Izbor organiziramo petič in po tradiciji dodajamo tudi nekaj novosti.

Vabimo vas, da sprejmete izziv, se brez dodatnega dela in finančnega vložka predstavite javnosti, v primeru uvrstitve v finale pa pomerite s poklicnimi kolegi še v praksi, si priborite nagrade pokroviteljev ali osvojite prestižni naslov Mehanik leta 2018. Nenazadnje pa je finalna prireditev tudi priložnost za druženje z različnimi partnerji iz panoge, izmenjavo mnenj ali navezavo koristnih poslovnih stikov.

Za prijavo izpolnite prijavnico in jo pošljite po e-mailu na naslov info@revijamehanik.si. Seveda pa lahko prijavnico pošljete tudi na naslov redakcije revije Mehanik in voznik, Studenec 31, 1260 Ljubljana-Polje ali po faxu 01 561 88 88. Rok za prijavo je sreda, 10. oktober 2018.

V začetku oktobra se začne na posebni spletni strani v okviru www.zurnal24.si in www.revijamehanik.si javno spletno glasovanje za kandidate, ki se bodo lahko tudi letos podrobneje predstavili javnosti, hkrati s podatki o servisni delavnici in podrobnostmi storitev.

Na zaključnem dogodku, ki bo 4. decembra, se bo na strokovno-zabavnem zaključku ob prisotnosti gostov za naziv Mehanik leta pomerilo osem finalistov, ki si bodo isti dan, že pred javnim zaključkom, prvi del točk nabrali v kabinetih in delavnicah SIC Bežigrad. Vsi udeleženci bodo prejeli praktične nagrade, ki jih bodo zagotovili pokrovitelji, prvi trije pa še dodatne nagrade.

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na spletnem naslovu info@revijamehanik.si ali na telefonski številki 01 561 77 77.

Delite