Jeep Winter Experience za ljubitelje legende

V letovišču za aktivne počitnice ljubiteljev gora CampZero bodo lahko v zimski sezoni 2018/19 na svoj račun prišli tudi ljubitelji vozil legendarne znamke Jeep. Letovišče namreč gosti prireditev Jeep Winter Experience, v okviru katere si je mogoče od blizu ogledati in preizkusiti vozila iz aktualne ponudbe znamke.

Kot poudarjajo organizatorji dogodka, je bilo prizorišče izbrano zaradi čudovite in divje pokrajine, ki navdihuje pustolovski duh in svobodo udeležencev. To pa sta tudi dve vrednoti, ki navdihujeta ljubitelje gora in vozil znamke Jeep. Ob tem dodajajo, da pri obiskovanju gora ter cestnih in terenskih vožnjah užitek ni le v končnem cilju, ampak predvsem v potovanju. Za volanom vozila Jeep pa lahko vozniki premagajo najzahtevnejše terene, tudi če vremenske razmere še otežujejo izziv.

Gore so po besedah predstavnikov znamke najprimernejši kraj za prikaz inženirstva, zanesljivosti in varnosti vozil Jeep, vznožje gore Monte Rosa pa predstavlja kuliso za moto znamke »pridem povsod, naredim vse« (Go Anywhere, Do Anything), ki popolnoma izraža svobodo gibanja in duha ter vsak izlet spremeni v izjemno potovanje, ne glede na vreme ali razmere na cesti.

Popolnoma osvežena ponudba vozil
Na dogodku »Jeep Winter Experience« predstavljajo popolnoma osveženo ponudbo izdelkov, vključno z obliko, motorji, sistemi za povezovanje, sistemi za pomoč vozniku in varnost. Obiskovalci bodo lahko preizkusili različne štirikolesne pogone – od pogona Active Drive pri modelu Renegade do visokozmogljivega pogona Rock-Trac pri modelu Wrangler Rubicon –, ki so opremljeni z Jeepovim sistemom za preprečevanje zdrsa pogonskih koles Selec-Terrain (razen modela Wrangler), ter najnaprednejše varnostne funkcije, vključno s sistemom opozarjanja na čelno trčenje, sistemom za opozarjanje na nenamerno spremembo voznega pasu, prilagodljivim tempomatom in sistemom za spuščanje po strmini.

Dodatno ponudbo opreme pa si bodo lahko podrobneje ogledali tudi lastniki vozil Jeep, ki želijo svoja vozila prilagoditi za zimsko sezono. Zanje je Mopar razvil edinstveno zbirko originalne dodatne opreme – nekaj te opreme bo nameščene na modelih Renegade in Wrangler, parkiranih pred letoviščem CampZero. Ti dve vozili sta še privlačnejši in bolje prilagojeni za zimske dejavnosti – Jeep Wrangler ima na strehi nameščen poseben nosilec za smuči, Renegade pa nosilec za snežno desko.

Tovarniška vgradnja dodatne opreme
To je le del dodatne opreme Mopar, ki obsega več kot 130 izdelkov, razvitih za model Wrangler, in 120 za model Renegade. Ti omogočajo številne možnosti prilagajanja za najrazličnejše življenjske sloge voznikov. Kot poudarjajo pri izdelovalcu, je mogoče številne kose dodatne opreme izbrati že ob nakupu vozila, tako da so vgrajeni neposredno v tovarni ob izpolnjevanju enakih standardov kakovosti. (mpo/foto Jeep)

Delite