MAN predstavlja novo generacijo tovornjakov

Bili smo na predstavitvi novega MAN-ovega programa za strokovno javnost v španskem Bilbau, kjer smo videli celotno paleto njihovih tovornjakov.

Predstavniki tega koncerna so poudarili, da so v prvi vrsti želeli ohraniti prepoznavnost svojih vozil in spremembe zapakirali v prepoznavni videz. Novo kabino so načrtovali od znotraj in v razvoj vključili okoli 700 voznikov ter 300 lastnikov iz 16 držav.

Seveda so se dobrem počutju voznika in čim višji stopnji varnosti osredotočili tudi na čim večjo učinkovitost in nižanje stroškov. Kupec pri njih ostaja kralj in zato so se skrbno posvetili boljši komunikaciji z njim ter višanju kakovosti storitev, ki lajšajo delo voznika.

Skratka, novi MAN-i so precej bolj spremenjeni kot bi sodili na prvi pogled, ob njih pa Bavarci ponujajo še paleto novih storitev za voznike in lastnike ter povečujejo stopnjo povezljivosti. Več informacij in vtisov pa po prvih preizkusnih kilometrih v februarski številki Mehanik in voznik (emi/foto emi)

Na predstavitvi sta o razvoju nove generacije tovornjakov spregovorila dva ključna MAN’ova inženirja Manuel Marx in Stephan Schütt.
Nova generacija tovornjakov ponuja več vsebine kot kozmetike.
Delite