Marles hiše in Porsche Slovenija združujeta moči

Podjetji Porsche Slovenija in Marles hiše Maribor sta predstavili partnersko sodelovanje na področju zagotavljanja energetske in snovne učinkovitosti na področju bivanja in zagotavljanja mobilnosti.

Skupno prizadevanje se najbolj odraža na področju zagotavljanja polnilne infrastrukture z lastno proizvodnjo in shranjevanjem električne energije v procesu elektrifikacije mobilnosti. Po besedah predstavnikov podjetij, želijo s združenimi močmi okoljsko odgovornost predstaviti svojim kupcem in jim ponuditi prihodnost bivanja in logistike že danes.

Bogdan Božac, prokurist družbe Marles hiše Maribor: »V podjetju Marles hiše že leta snujemo in gradimo objekte, ki minimalno obremenjujejo okolje ter s tem izpričujemo svojo zavezanost nuditi uporabnikom naših objektov najvišje možno bivalno udobje. Zato je naše sodelovanje s Porsche Slovenija smiselno nadaljevanje te naše usmeritve, saj želimo, da naši objekti postanejo tudi osnovni temelj energetske samooskrbe ter osnovna celica zagotavljanja mobilnosti vseh graditeljev Marlesovih objektov.«

Danilo Ferjančič, direktor družbe Porsche Slovenija: »Seveda smo pri Porsche Slovenija veseli, da lahko vrhunske izdelke in storitve naše blagovne znamke MOON ponudimo tudi v sodelovanju s podjetjem Marles hiše Maribor. Verjamem, da bodo kupci Marlesovih hiš prepoznali vrhunsko kakovost izdelkov MOON in udobje, ki jim ga lahko nudijo pri e-mobilnosti in rešitvi trajnostnega pridobivanja in shranjevanja energije – hkrati pa so takšne rešitve ne le bolj prijazne do okolja, temveč dolgoročno tudi cenovno zelo ugodne.«

Partnersko povezovanje blagovnih znamk Marles in MOON zmore ponuditi celovite rešitve na področju bivanja s polnilno infrastrukturo za samooskrbo z električno energijo pri gradnji stanovanjskih, poslovnih in javnih objektov.

Marles je svojim obstoječim paketom za izvedbo objektov dodal še paket Clean Energy, ki kupcu hiše ponuja inteligentno polnilno postajo MOON Community (svetovanje, načrtovanje, vgradnja), z možnostjo uporabe električne energije, pridobljene z lastno sončno elektrarno, in hrambo doma proizvedene električne energije v hranilniku le-te.

Od zdaj tako kupcem družinskih hiš ali drugih bivalnih objektov pri Marlesu ne bo treba iskati alternativ za polnjenje, saj bo lahko kupec vse potrebno uredil hitro, enostavno in na enem mestu že ob odločitvi za nakup hiše, lahko pa se bo odločil tudi za vgradnjo fotovoltaičnega sistema, s katerim bo energijo pridobival s pomočjo sončne energije in jo hranil v domačem hranilniku električne energije. (mkr/foto Porsche Slovenija)

Danilo Ferjančič in Bogdan Božac sta predstavila skupni projekt podjetij Porsche Slovenija in Marles hiše.
Delite