Mercedes AMG-Motorsport 30 let sodelovanja v DTM obeležil z retro videoigro

Znamka Mercedes je tri desetletja sodelovanja v nemškem prvenstvu turnih avtomobilov (DTM) obeležila z retro videoigro.

Retro videoigra, ki so jo ob tridesetletnici sodelovanja v DTM predstavili pri Mercedesu, močno spominja na arkadne igre iz 80. in 90. let. Upravljanje je povsem preprosto – s puščičnimi tipkami ali s tipkami, na katerih so zapisane črke A, S in D.

Igralec vozi vozilo DTM na treh stezah. Pri tem zbira Mercedesove zvezde, kar mu premo sorazmerno povečuje hitrost. V primeru, da trči v drugo vozilo, se hitrost njegovega upočasni, obenem pa tudi izgublja točke.

Vendar pa ta retro videoigra ni namenjena le zabavi; med vsemi udeleženci bodo namreč izžrebali tri, ki bodo prejeli lepe nagrade. Da bi lahko sodelovali v žrebanju, se morajo tekmovalci najprej registrirati z veljavnim e-poštnim naslovom, prav tako pa morajo biti polnoletni. Srečni izžrebanec, ki bo prejel prvo nagrado, se bo lahko popeljal na sovozniškem sedežu v Mercedesu-AMG C 63 DTM, poleg tega pa bo prejel tudi dve VIP-vstopnici za ogled finalne tekme DTM v Hockenheimu. Kot drugo nagrado bodo podelili dve VIP-vstopnici za udeležbo na zadnjem tekmovanju DTM 2018, tretja nagrada pa je udeležba na dogodku Mercedes-Benz Driving Event.

Igra je na voljo na tej povezavi: www.mercedes-benz.com/en/mercedes-amg-dtm/retro-game

Mercedes-AMG Motorsport, DTM Retro Game

 

Delite