Mercedesov Actros kot hotel na kolesih

Predelani Mercedesov model Actros je odlična izbira za vse tiste, ki ne bi radi počitnikovali le na enem mestu, hkrati pa bi se radi izognili morebitnim nevšečnostim pri vsakodnevnem menjavanju namestitve. Ta tovornjak vam nudi možnost, da dobesedno vozite s seboj svoj razkošni hotel ali vsaj apartma.

Truck Surf Hotel je nastal po idejni zasnovi Daniele Carneiro in Eduarda Ribeira, temelji pa na izkušnjah, ki sta si jih nabrala v letih kampiranja v mobilnih hišicah. Ta hotel na kolesih je mogoče najeti, in sicer od junija do oktobra na Portugalskem, od januarja do aprila pa v Maroku.

Cena za najem zveni mamljivo, in sicer 499 evrov za tedenski najem na obali Maroka ter 614 na Portugalskem. Toda to je cena za eno osebo, če bi želeli cel hotel le zase, potem znaša cena tedenskega najema 5.410 evrov.

Mobilni hotel izdelan na osnovi Mercedesovega tovornjaka ima pet klimatiziranih sob v dveh nadstropjih. Za še več informacij lahko obiščete njihovo uradno spletno stran . (pfi/foto Truck Surf Hotel)

 

Delite