Mini se v Ljubljani seli v nov dom

Znamka Mini je trenutno lokacijo v nakupovalnem centru BTC City zamenjala za prodajni salon Wallis Motor Ljubljana na Celovški cesti 182 v Ljubljani. Za kupce bo ob odprtju salona na voljo tudi posebna akcija. Na voljo bosta dve posebni različici Mini Cooper SE Green Edition in Mini Cooper Countryman Final Edition, ki se ponašata z bogato izbiro dodatne opreme po posebni ceni.

Salon vrata uradno odpira z začetkom meseca junija, stranke pa čakajo popolnoma prenovljeni prostori, oblikovani po modernih standardih blagovne znamke. Enaka prodajna ekipa kot do sedaj bo v novem salonu ponujala bogato izbiro tako vozil, kot tudi izdelkov Lifestyle Mini. Na isti lokaciji je na voljo tudi pooblaščeni servis za vozila Mini, ki zagotavlja uporabo originalnih delov, kvalificirano ekipo in transparenten servisni poseg, vse to pa podpirajo najsodobnejše digitalne napredne storitve. Na enem mestu so na voljo diagnostične, kleparske, ličarske in ostale servisno-vzdrževalne storitve.

Ob odprtju dve lokalni različici
Kupcem sta ob odprtju novega salona na voljo dve posebni lokalni različici in sicer Mini Cooper SE Green Edition ter Mini Cooper Countryman Final Edition, ki se ponašata z bogato izbiro dodatne opreme po posebni ceni. Cooper SE Green Edition vključuje popolnoma električno mobilnost, Paket Premium Extra, 17″ lita aluminijasta platišča Pedal Spoke Black za 36.990 €, Cooper Countryman Final Edition pa Paket Premium Extra, Mini Excitement Paket in 17″ lita aluminijasta platišča Channel Spoke Black za 33.990 €. Ne glede za katero posebno različico se odločijo ljubitelji znamke, lahko brezplačno izbirajo tudi med vsemi poljubnimi barvami zunanjosti.

»Znamka MINI odpira novo poglavje v svoji zgodovini in na to se pripravljamo tudi pri Wallis Motor Ljubljana. Vse znamke BMW Group, ki jih ponujamo v Sloveniji, so sedaj zbrane pod eno streho, strankam pa nudimo holistično izkušnjo skozi celotno življenjsko dobo njihovega vozila, vse od nakupa, dodatne opreme in servisiranja na eni lokaciji,« je povedal Blaž Urbanija, izvršni direktor Wallis Motor Ljubljana.

Din Beriša, vodja prodaje MINI, dodaja: »Naša glavna skrb je zadovoljstvo naših strank in prepričan sem, da bomo lahko na novi lokaciji s svežim pristopom in energijo zanje še bolje poskrbeli. Za tiste, ki čutimo navdušenje do te kultne znamke z bogato več kot 60-letno zgodovino, prihajajo razburljivi časi.«

Na poti do popolne elektrifikacije
Globalno je danes vsak peti prodani Mini popolnoma električno gnan. Prvemu popolnoma električnemu modelu Mini Cooper SE, se v bližnji prihodnosti pridružujeta tudi popolnoma električni Mini Countryman in novi popolnoma električni Mini Aceman. Znamka Mini napoveduje, da bo v prihodnjih desetih letih svojo floto popolnoma elektrificirala. Pri izdelovalcu pa tudi zagotavljajo, da nova generacija družine Mini združuje ljubiteljem znamke že dobro poznan gokart občutek z lokalno brezogljično mobilnostjo prihodnosti. (mpo/foto Mini)

Delite