Moon širi svojo ponudbo

Znamka Moon, ki sodi v okvir podjetja Porsche Slovenija, je predstavila širitev svoje ponudbe izdelkov in storitev na področju elektromobilnosti. Poleg vozil z električnim pogonom ponujajo njihovim uporabnikom tudi celovito podporo pri načrtovanju in izvedbi lastne oskrbe z elektriko oziroma oskrbe v mreži javnih polnilnic.

V podjetju Porsche Slovenija poudarjajo, da so pod eno hišno znamko Moon uspeli združiti celovito ponudbo vrhunske e-mobilnosti. Pri tem sodelujejo z domačimi poslovnimi partnerji, podjetji TAB, Lumar, Amibit, Etrel in Elnet, s katerimi tudi razvijajo nove, inovativne rešitve na področju mobilnosti.

Svetovanje in izvedba
Porsche Slovenija tako z znamko Moon zasebnim in poslovnim strankam ponuja celovito izbiro električnih avtomobilov, domače in javne polnilne infrastrukture, storitev polnjenja na poti in rešitev za lastno pridobivanje, hranjenje in upravljanje električne energije ter tako vse odgovore za vrhunsko e-mobilnost na enem mestu.

Kot še posebej poudarjajo je pomemben del njihovih celostnih rešitev tudi svetovanje, projektiranje in podpora, vključno s pomočjo pri pridobivanju soglasij in subvencij ter ugodno financiranje. Vse to je pomemben spremljevalni del njihove ponudbe. S celovitimi energetskimi rešitvami želijo pokriti vse, kar uporabniki potrebujejo za pravo trajnostno izkušnjo na področju samooskrbe in e-mobilnosti.

Nove storitve za prehod v e-mobilnost
Na predstavitvi ponudbe v okviru znamke Moon je Danilo Ferjančič, generalni direktor Porsche Slovenija, spregovoril nekaj besed o tem, kaj poganja e-mobilnost in o moči za spremembo mobilnosti. Izpostavil je strateški cilj, ki podjetje Porsche Slovenija uvršča v sam vrh vrhunske e-mobilnosti. »Smo vodilni ponudnik za električna vozila, energetske rešitve in razvoj novih mobilnostnih konceptov. Naša misija je, da našim strankam olajšamo vstop v svet e-mobilnosti«, je izpostavil Danilo Ferjančič.

Dušan Lukič, vodja projekta Nova mobilnost, je na kratko predstavil storitev polnjenja Moon Charge in hkrati izpostavil, da je trenutno v Sloveniji več kot 500 zasebnih in poslovnih uporabnikov Moon charge. Mreža 129 javnih polnilnic Moon dopolnjuje možnost polnjenja doma ali v podjetju. Prav tako je predstavil sistem za nadzor, upravljanje in povezovanje optiMOON. »Sistem optiMOON omogoča nadzor in upravljanje z napravami, kot so sončna elektrarna, toplotna črpalka, klimatska naprava, hranilniki električne energije, polnilna postaja ali sistem za upravljanje pametnih naprav v zasebnem domu oziroma v poslovnem objektu«.

Sara Fink, koordinatorka projekta e-mobilnosti, pa je prestavila e-mobilnost v praksi, prodajne aktivnosti ter novosti Moon. Porsche Slovenija z znamko Moon nudi infrastrukturo za e-mobilnost, svetovanje, montažo, vzdrževanje, rešitve na ključ in še več. »E-mobilnost bo prispevala k bolj zeleni prihodnosti za vse nas.«

Del tokratne predstavitve je bila tudi okrogla miza s poslovnimi partnerji. V razpravi so sodelovali Danilo Ferjančič in Dušan Lukič iz podjetja Porsche Slovenija, Roman Burja iz podjetja TAB Mežica, Miha Levstek iz podjetja Etrel, Aleš Nastran iz podjetja Amibit in Marko Lukić iz podjetja Lumar. (mkr/foto mkr)

Delite