Pet novih vlačilcev MAN TGX za podjetje Eurodinamika

Vozni park podjetja Eurodinamika je bogatejši za pet novih vlačilcev MAN TGX 18.500. V drugi polovici leta 2019 pa se jim bo pridružilo še pet enakih vozil.

Kot poudarjajo v podjetju, se zavedajo pomena zadovoljstva zaposlenih, zato pri odločitvah za nakup novih vozil vedno upoštevajo tudi želje voznikov. Za dodatno delovno udobje voznikov tako skrbita prostorna in udobna kabina XXL ter stacionarna klima. Višjo raven varnosti pa zagotavljajo številni asistenčni sistemi.

Po besedah gospoda Hilma Batlaka, direktorja družbe Eurodinamika, je bila odločitev za nakup novih vlačilcev preprosta. Tako vozniki kakor tudi vodstvo družbe so v voznem parku želeli vozila znamke MAN. Vozniki zaradi udobja, ki ga vozilo nudi vozniku, lastniki pa zavoljo preteklih pozitivnih izkušenj tako z vozili MAN, ki so se izkazala kot najbolj zanesljiva in ekonomična, kakor tudi s servisom MAN, na katerega se lahko vedno zanesejo. »Z nakupom vlačilcev MAN tako nismo prejeli samo najboljša vozila za naš posel, temveč tudi profesionalnega partnerja, ki razume naše potrebe in se nanje ustrezno odzove,«,še dodaja Batlak. (mpo/foto MAN)

Delite