Petrol podaljšal sodelovanje z Žanom Kranjcem

Odlično sponzorsko sodelovanje je nujno za doseganje vrhunskih rezultatov športnikov. Eno takšnih je zagotovo sodelovanje med Petrolom in Smučarsko zvezo Slovenije (SZS) ter Petrolom in Žanom Kranjcem, enem najboljših smučarjev zadnjih let, ki je Petrolov sponzoriranec že skoraj desetletje.  Da se bo sodelovanje med Žanom in Petrolom nadaljevalo tudi v prihodnje, so na novinarski konferenci potrdili z uradnim podpisom podaljšanja pogodbe. Hkrati pa so pri Petrolu odlično dolgoletno sodelovanje s SZS nagradili še s skupno dobrodelno akcijo »Smučarski centi«, katere namen je zbiranje sredstev za mlade smučarske upe.

Novinarska konferenca v prostorih SZS, na kateri so bili prisotni predsednik Smučarske zveze Slovenije Enzo Smrekar, olimpijski podprvak v veleslalomu Žan Kranjec, predsednica uprave družbe Petrol Nada Drobne Popović ter direktorica Marketinga in upravljanja uporabniške izkušnje Mojca Avšič, je bila v znamenju predstavitve vseslovenske dobrodelne akcije »Smučarski centi« in uradnega podpisa pogodbe o podaljšanju sponzorskega sodelovanja med Žanom in družbo Petrol, s katero je Žan postal Petrolov sponzoriranec z najdaljšim sponzorskim stažem kar se tiče osebnih sponzorstev. Prva sponzorska pogodba je bila namreč sklenjena leta 2013.

Žan Kranjec že več let dosega uspehe pod pokroviteljstvom Petrola.

Smučarski centi
Da je Petrol zares eden največjih podpornikov slovenskega smučanja, pa dokazuje najnovejša dobrodelna akcija, imenovana Smučarski centi, ki je zaživela v začetku tedna. V okviru akcije, ki so jo v Petrolu pripravili v sodelovanju s SZS, lahko čisto vsak ljubitelj in ljubiteljica smučanja, ob nakupu na Petrolovih prodajnih mestih, z zaokroženim zneskom navzgor podpre mlade smučarske upe!

V Petrolu, kjer že več kot 15 let podpirajo Smučarsko zvezo Slovenije, se namreč dobro zavedajo, kako težko je začeti v otroški in mladinski reprezentanci, zato so se odločili, da skupaj s svojimi strankami poskušajo finančno razbremeniti mlade smučarje in njihove starše ter jim tako omogočiti kar najboljše pogoje na njihovi smučarski poti.

Do 31. marca 2023 tako lahko ob plačilu na Petrolovih prodajnih mestih znesek svojega nakupa zaokrožimo do naslednjega polnega evra, pri čemer bomo razliko namenili otroškim in mladinskim programom Smučarske zveze Slovenije, pri čemer je Petrol ob začetku akcije že prispeval 10.000 evrov. Svoje pa bo dodal tudi partner Mastercard, ki bo za vsako donacijo, opravljeno s karticami Mastercard, v sklad prispeval dodaten cent.

Da pa bo vaša dobrota dvojno nagrajena, pa bo vsak, ki bo doniral in shranil svoj račun, sodeloval tudi v nagradni igri. Več o dobrodelni akciji in nagradni igri si lahko preberete na »Smučarski centi«. Prav tako pa lahko na spletni strani https://www.petrol.si/smucarski-centi vsak dan sprejmljate, koliko smučarskih centov je že bilo zbranih. (mpo/foto Petrol)

 

Delite