Peugeot podelil priznanja najboljšim v svoji mreži

Podjetje P Automobil Import, ki v Sloveniji zastopa znamko Peugeot, je pred kratkim na tradicionalnem dogodku ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim pooblaščenim prodajalcem in serviserjem Peugeot.

Priznanja, ki izpostavljajo najuspešnejše trgovce v prizadevanjih za čim boljše storitve za kupce in stranke, obsegajo štiri kategorije, in sicer: koncesionar leta na področju finančnih storitev, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje novih vozil ter kot najpomembnejše in najprestižnejše še priznanje za najboljšega koncesionarja leta.

Letos so si priznanje za najboljšega na področju financiranja končnih kupcev prislužili v podjetju Rodex iz Radomelj, priznanje na področju servisiranja v podjetju AC Profekt iz Murske Sobote ter priznanje za najboljšega koncesionarja v podjetju Avto center Ravne z Raven na Koroškem. Najprestižnejše izmed priznanj, to je s skupno za najboljšega koncesionarja leta 2018, pa je prejelo podjetje Avto Partner z Jesenic.

Najboljši je Avto Partner  z Jesenic
Peugeotov najboljši koncesionar leta 2018 je častni naziv za trgovca, ki dosega najvišje standarde kakovosti in zastavljenih poslovnih rezultatov, obenem pa v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Peugeot, so pojasnili predstavniki znamke. Je najboljši na vseh področjih koncesijskih dejavnosti, dosega najboljše rezultate v svoji regiji ter v celotni prodajno-servisni mreži Peugeot. V podjetju Avto Partner z Jesenic se zavedajo, da predstavlja nakup avtomobila enega večjih življenjskih korakov; nenazadnje Slovence avto v povprečju spremlja 9 let, zato je prav, da se sobivanje z jeklenim konjičkom lepo začne in da ostane izkušnja prijetna.

Generalni direktor P Automobil import, Jožko Tomšič in direktor podjetja Avto Partner, Damjan Paščinski.

Ob tej priliki je generalni direktor P Automobil import, Jožko Tomšič, dejal: »Za nami je uspešno leto in pred nami je novo, dobro leto, ki napoveduje mnoge novosti. Novih ciljev se lotevamo še bolj ambiciozno, za nas predstavljajo nove izzive, ki jih narekujejo hitre spremembe na trgu. Vse to pomeni, da bo 2019 leto velikih priložnosti za vse nas, da postanemo še boljši! Zahvaljujoč članom vodstva podjetja, vsem zaposlenim in našim koncesionarjem smo danes ponosni na naše rezultate. V tem kratkem času smo pokazali profesionalnost, zanesljivost in kredibilnost. Vse to pa na vsakem koraku prenašamo tudi na naše končne kupce. Zastavljena strategija, naša vizija kot prioritete ostanejo nespremenjene. Že v bližnji prihodnosti, bomo z vsemi prihajajoči modeli in lastno inovativnostjo, še okrepili našo prisotnost na trgu in kupcem ponudili še več.«

»Naš skupni uspeh, uspeh proizvajalca in prodajno-servisne mreže, je odvisen od kakovosti storitev, ki jih ponujamo našim kupcem. Če pri tem ne dosegamo želene ravni zadovoljstva kupcev, se bodo ti obrnili k našim tekmecem. V takem primeru bodo vsa prizadevanja, da na trgu ponudimo privlačne in odlične izdelke, zaman. Zato se bomo še naprej trudili po svojih najboljših močeh, da si na svojo stran pridobimo čim več potencialnih kupcev ter seveda obdržimo obstoječe,« je navzoče nagovoril direktor znamke Peugeot, Adam Kavšek.

Direktor podjetja Avto Partner, Damjan Paščinski, ki je prejelo laskavi naziv najboljši Peugeot koncesionar leta 2018, je ob prevzemu nagrade izpostavil: “Odlično in pravočasno opravljeno delo je nujen, a ne zadosten pogoj uspešnega poslovanja. Pomembno je ohranjati zaupanje strank, vedno imeti njihovo zadovoljstvo na prvem mestu. Tako smo se navadili razmišljati in delati, tako nadaljujemo v prihodnje. Strankam se iskreno zahvaljujemo za izkazano zaupanje.” (pfi/foto Peugeot)

Delite