Peugeoti bodo okrepili floto Avant2Go

Ponudnik storitve souporabe avtov Avant2Go bo letos dopolnil svojo floto vozil tudi s 150 novimi električnimi vozili znamke Peugeot. Z modeloma E-208 in E-2008 želijo popestriti dosedanjo ponudbo vozil za kratkoročni najem, ki so na voljo na več kot 150 lokacijah v Sloveniji.

Kot poudarjajo v podjetju Avant car, ki kot ponudnik mobilnosti omogoča največji popolnoma električni vozni park v regiji, vseskozi širi svojo floto storitve souporabe Avant2Go z najnovejšimi modeli. Vozila skrbno izbirajo, da pokrivajo ključne avtomobilske razrede in zadovoljijo širok spekter potreb in želja uporabnikov, vključno z varnostjo, naprednostjo in privlačnim videzom. Z dodajanjem Peugeotovih električnih vozil bo podjetje dodatno zmanjšalo svoj ogljični odtis, hkrati pa svojim strankam zagotovilo vzdržljivo, trajnostno in priročno mobilnostno rešitev.

Električne avtomobile Peugeot E-208 in E-2008, ki so del Peugeotove nove generacije električnih vozil, odlikuje odzivni 100 kW motor, opremljeni so z naprednimi tehnološkimi funkcijami, kot so infotainment sistem z zaslonom na dotik, vzvratna kamera in pomoč pri parkiranju, in so po prepričanju predstavnikov proizvajalca idealna izbira za raznovrstne situacije v okviru souporabe avtomobilov.

Podjetje Avant car, ki se kot pionir širše uporabe električne mobilnosti v regiji močno zavzema za trajnost, bo električne avtomobile Peugeot uporabljalo kot del svoje flote Avant2Go širom Slovenije. To partnerstvo predstavlja pomemben mejnik pri prehodu na trajnostni transport in poudarja vodilni položaj Peugeota na trgu električnih vozil. Zahvaljujoč svojima dvema evropskima uspešnicama, E-208 in E-2008, je znamka Peugeot osvojila 1. mesto v električnem segmentu B v preteklem letu.

“Navdušeni smo, da sodelujemo s priznanim in uveljavljenim ponudnikom souporabe avtomobilov, da bi zagotovili rešitve trajnostne mobilnosti, ki ustreza razvijajočim se potrebam potrošnikov,” je dejal Adam Kavšek, direktor P Automobil Import, iz uvozništva vozil Peugeot v Sloveniji. “Peugeotovi električni avtomobili zagotavljajo čistejšo, bolj zeleno in učinkovitejšo možnost prevoza.”

»Partnerstvo s Peugeotom je za nas dobrodošel korak k še večji raznovrstnosti flote storitve Avant2Go car sharinga,« je povedal Gašper Žvan, direktor podjetja Avant car. »Uporabniki bodo lahko uživali v vseh prednostih električnih vozil Peugeot, privlačni obliki, zgledni opremljenosti in dovoljšnjem dosegu za različne opravke. Ker bo vse to dostopno v okviru naše hitrorastoče storitve souporabe vozil Avant2Go, to obenem pomeni tudi popolno svobodo mobilnosti za naše uporabnike. Skupaj s Peugeotom verjamemo v trajnostne in prilagodljive možnosti prevoza in smo prepričani, da bo naše partnerstvo pomagalo doseči ta cilj. Veseli smo, da lahko našim strankam tudi na ta način zagotovimo še bogatejšo izkušnjo souporabe, dosegljivo 24/7 in s 100 % električnimi vozili, dostopnimi že na več kot 150 lokacijah širom Slovenije.« (mpo/foto Peugeot)

 

Delite