PLAYMOBIL – domišljija brez meja

Od svoje uvedbe leta 1974 je PLAYMOBIL osvojil srca in domišljijo otrok ter staršev v več kot 100 državah. Je močna družinska blagovna znamka, ki premosti vse starosti, spole in generacije. Enako zanimiva je fantom in dekletom.

Le pomislite na oči in nasmeh, ki predstavljajo značilno figuro PLAYMOBIL. Za ta izraz lahko postavite kakršnokoli pustolovščino, mu dodelite veliko različnih vlog in ustvarite privlačne igralne teme. Otroci lahko kar doma na preprogi predelajo vsakodnevne izkušnje, želje, radosti in strahove v nenehno spreminjajočih se zgodbah. Domišljija jih lahko popelje kamorkoli.

S kompleti PLAYMOBIL je mogoče ustvariti številne življenjske zgodbe.

Figurico velika 7,5 cm, je svet osvojila s preprosto idejo: VSE JE MOGOČE!
Je majhna, enostavna in prijazna. Popolne velikosti za otroške roke. Figurica lahko prijema predmete, jezdi konja, stoji, nosi pokrivalo, se pripogiba ali sedi.

Po zaslugi kombinacije vozil in figuric je lahko igra zanimivejša.

Sprejme vas z odprtimi rokami, pripravljena na vsakršno igro: neustrašni gasilec, skrivni agent na nevarni misiji, piratska ladja, ki pluje do otoka zakladov, astronavt na poti na luno. Bodi del teh neverjetnih potovanj …

Otroci se z igro tudi učijo, starši pa jim lahko pri tem pomagajo na zanimiv in zabaven način.

Kompleti za igranje vlog PLAYMOBIL spodbujajo socialne, motorične, kognitivne in čustvene sposobnosti. To je zabavna in igriva aktivnost, s pomočjo katere se otroci naučijo novih stvari.

Socialne prednosti
– Sodelovanje
– Deljenje
– Menjava vlog
– Razvoj vodstvenih sposobnosti

Motorične prednosti
– Izboljšana fizična koordinacija
– Izostritev čutov

Kognitivne prednosti
– Jezikovne sposobnosti
– Logično razmišljanje
– Reševanje problemov
– Ustvarjalnost
– Koncentracija

Čustvene prednosti
– Zabava
– Samoizražanje
– Samozavest
– Samokontrola

Kompleti PLAYMOBIL omogočajo otrokom selitev v različna okolja in spoznavanje novosti.

Za ustvarjalce figur seje vse začelo z idejo, da bi naredili igračo, ki bi otrokom dala pravi igralni sistem. Ne le enkrat, ampak znova in znova. Otroci lahko združijo različne dele in teme, s čimer lahko spet in spet ustvarjajo nove scenarije in like. Namen igre ni le sestavljanje različnih delov, ampak ”PRIPOVEDOVANJE ZGODB”.

Prednost kompletov PLAYMOBIL je v njihovi skladnosti z različnimi vozili in figuricami.

Figurice PLAYMOBIL predstavljajo brezkončne možnosti zgodb, s katerimi lahko vaši otroci ure preživljajo tako, da ponazorijo vse, kar doživijo. To je svet, kjer je preskok s piratske ladje na vesoljsko postajo lahko najbolj vsakdanja stvar.

»Skrivnost PLAYMOBILA leži v zgodbah, ki jih otroci ustvarijo sami.« – Horst Brandstătter, nekdanji lastnik skupine Brandstătter

 

Delite