Po štirih letih končno spet skupaj

V družbi Celjski sejem s ponosom in največjim veseljem po štirih letih, ko je našo tradicijo uspešnih bienalnih sejmov prekinila epidemija, sporočamo, da so se začele priprave na težko pričakovana največja sejma avto-transportne industrije.

Po vzoru svetovnih sejmov tovrstne tematike, bomo tudi pri nas postavili v ospredje strokovnost, saj gre za edina in največja strokovna sejma za mojstre, poznavalce in ljubitelje. V Sloveniji in širše v regiji. Brez dvoma se boste razstavljavci in obiskovalci drug od drugega učili, se navduševali, sklenili dobre posle.

Spoznali boste zadnje novosti in aktualne teme posameznega področja. Tako na sejmu GOSPODARSKA VOZILA IN LOGISTIKA kot tudi na sejmu AVTO in VZDRŽEVANJE, ki bo istočasno na Celjskem sejmu. Oba sejma se bosta zvrstila na enem mestu in se bosta po vsebini dopolnjevala. Sejem Gospodarska vozila in logistika zajema trende gospodarskih in dostavnih vozil ter opreme in predstavlja najnovejše in trenutno najpopolnejše logistične rešitve. Sejem prinaša največjo ponudbo lahkih, srednjih in težkih gospodarskih vozil, poleg tega bodo na sejmu predstavljeni tudi avtobusi in njihove dodatne ponudbe, polpriklopniki, priklopniki, prikolice, manjkala ne bo tudi ponudba specialnih in dostavnih vozil.

Pri sejmu Avto in vzdrževanje boste na svoj račun prišli vsi, ki se poklicno ukvarjate ali vas kako drugače zanimajo novosti s področja avtoservisne dejavnosti in avtomobilizma. Vzdrževanje je tematika, na kateri bo v prihodnje še več poudarka. Vse premalo je namreč zavedanja o pomembnosti ustrezno vzdrževanih vozil, saj bo prav vzdrževanje odigralo ključno vlogo v »prehodu v zeleno«. Okoljski vidik in pravilno vzdrževana vozila bodo namreč v prihajajočem obdobju vse bolj narekovala tempo trajnostnega razvoja.

V štirih dneh vam bomo ponudili izredno pestra strokovna sejma na največjem in najsodobnejšem sejmišču v Sloveniji.

Delite