Porsche 718 Boxster: glavna nagrada na Festivalu golfa

Približuje se vrhunec golfske sezone 2018 in eden največjih tovrstnih dogodkov v Sloveniji – 11. Festival golfa Arboretum. Kot ponosni pokrovitelj dogodka bo glavno nagrado letos podelil Porsche Center Ljubljana.

Okoli 200 igralcev se bo konec avgusta potegovalo za Porsche 718 Boxster, ki ga bo mogoče osvojiti z doseženim »Hole in one«. Na lanskem turnirju je do zadetka »Hole in one« zmanjkalo le nekaj centimetrov.

Hole in one, ali kot bi prevedli po slovensko zadetek v luknjo z enim udarcem, je poseben golfski dosežek, ki pomeni (kar je moč razbrati že iz imena), da igralec pospravi žogico v luknjo z enim samim udarcem. Ta dosežek je sicer v golfu izredno redek in več kot 99 odstotkov golfistov ga ne doseže nikoli.

»S Porsche Centrom Ljubljana uspešno sodelujemo že tri leta. Vsako leto imamo polno število prijav, igralci pa so še posebej navdušeni nad posebno nagrado. Festival golfa je s pomočjo podpore Porsche Centra Ljubljana dvignil prepoznavnost samega festivala v Sloveniji. Zanimanje za udeležbo pa je res izjemno, saj je nagrada za »Hole in one« izredno mamljiva. Tudi letos bomo stiskali pesti za vse igralce, v upanju, da si bo nekdo izmed njih vozilo Porsche 718 Boxster priigral v trajno last,« pravi Darko Horvat, direktor Golfa Arboretum Ljubljana.

»Znamka Porsche golf že vrsto let podpira na svetovni ravni. Golf je šport, ki prinaša pozitivne zgodbe ter združuje ljudi v sproščenem in pozitivnem okolju. Omogoča nam predstavitev novih modelov in z njimi povezanih produktov naši pomembni ciljni skupini. Na Festivalu golfa bo naš Porsche Center Ljubljana predstavil najnovejše modele, kot so Porsche Cayenne, Panamera in Macan,« je povedal Vasja Potočnik, vodja prodaje znamke Porsche pri Porsche Centru Ljubljana. (mkr/foto Porsche)

S pravo mešanico znanja in sreče bo morda na 11. festivalu golfa Arboretum nekdo postal ponosni lastnik športnega prestižneža Porsche 718 Boxster.
Delite