Ranger Raptor Special Edition za sladokusce

Najtrpežnejša in najzmogljivejša različica najbolje prodajanega pickupa v Evropi se predstavlja še v številčno omejeni seriji. Z omejenim številom izdelanih vozil želijo po besedah predstavnikov izdelovalca zagotoviti ekskluzivnost. Ranger Raptor Special Edition dominantno zunanjost in vrhunsko notranjost čistokrvnega pickupa dopolnjuje s posebnimi oblikovnimi poudarki, med katerimi so tudi drzne dirkaške črte in izrazite rdeče podrobnosti.

Različica z omejenim številom izdelanih vozil je eden od junakov novega akcijskega filma The Good, the Bad and the Bad-RSE, ki je navdih seveda našel v klasičnem špageti vesternu Dobri, umazani zli.

Različica Special Edition je oplemenitena z dodatnimi okrasnimi elementi, ki poudarijo značaj hudega Raptorja.

Ford Performance skrbi, da je Ranger Raptor vrhunska izvedba Rangerja: odlikujejo ga ultra-čvrsto podvozje, posebej prilagojeno vzmetenje in izbrane pnevmatike, izjemno zmogljiv dizelski motor EcoBlue pa ljubiteljem življenjskega sloga s številnimi aktivnostmi na prostem omogoča, da obvladajo različne terene.

»Novi Ranger Raptor Special Edition našemu hudemu pickupu doda še bolj dramatičen slog z edinstvenimi zunanjimi elementi in izpopolnjeno kabino, da je še bolj športen in terenski ter predvsem še bolj prepoznaven in zaželen,« je povedal Stefan Muenzinger, direktor oddelka Ford Performance pri Fordu Evropa. »Nastop v lastnem špageti vesternu je odličen način za prikaz sloga in terenske zmogljivosti modela Ranger Raptor Special Edition.«

Ranger Raptor Special Edition bo v nekatere Fordove prodajne salone po Evropi zapeljal letos oktobra, začetek prodaje te različice v Sloveniji še ni določen. (mpo/foto Ford)

Delite