Slovo znanega avtomehanika z youtuba Mirka Rašića

Kot poročajo srbski mediji, se je poslovil znani avtomehanik Mirko Rašić, ki je bil s svojim youtube kanalom nadvse priljubljen tudi pri nas.

Te dni se je marsikoga dotaknila žalostna vest, da se je poslovil znani avtomehanik, ki je imel svoj youtube kanal s skoraj 150.000 sledilci, kar nedvomno govori o njegovi priljubljenosti.
Mirko Rašić se je nad delom avtomehanika navdušil zahvaljujoč svojemu očetu, sam pa se je začel s tem delom aktivneje ukvarjati pri 16 letih. Svoj avtoservis je odprl pri 27 letih, po končani fakulteti, ko je spoznal, da je njegovo poslanstvo delo avtomehanika.

Pred tremi leti je v svojo delavnico dodal še oko kamere. Hitro je postal znan na družabnih omrežjih pod vzdevkom »nepooblaščeni serviser«. Z nasveti je navduševal svoje kolege, veliko zanimanja za vsebine pa je požel tudi med laiki, saj se je posvečal tudi vsakodnevnim vsebinam, s katerimi se srečuje povprečen voznik, na primer kako prepoznati vozilo s prevrtenimi kilometri. V spomin nanj ostaja zbirka videov, zbranih pod njegovim imenom, ki bo zanimanje in pozornost med številnimi gotovo požela tudi v prihodnje. (pfi, foto YouTube)

 

 

 

Delite