So vaša vozila pripravljena na zimsko sezono?

V hladnejše vreme se zapeljite brezskrbno. Že danes poskrbite za zimsko obutev vašega poslovnega voznega parka. Pomagajo vam v Petrolu.

V podjetju bodo za vaš poslovni vozni pak poskrbeli v celoti, pravijo. Pa naj gre za širino ponudbe, strokovno svetovanje, enostavnost naročila ali zanesljivo dobavo naročenih pnevmatik.

Vrhunske pnevmatike priznanih blagovnih znamk
Pri Petrolu lahko na enem mestu izbirate med široko ponudbo pnevmatik za avtoprevoznike, vulkanizerje, gradbena podjetja in ostale, ki potrebujete kakovostne pnevmatike in zanesljivo dobavo. Nabor vrhunskih gum priznanih blagovnih znamk poklicnim voznikom omogoča ekonomično in varno vožnjo.

Izbirajte med blagovnimi znamkami pnevmatik za tovorni vozni park – Hankook, Goodride, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, Bridgestone, Michelin in Nokian – pnevmatikami za poslovni vozni park – Nokian, Hankook, Laufenn, Sava, Goodyear, Dunlop, Fulda in Michelin – ter pnevmatikami za traktorje, gradbene stroje in demperje kot so Galaxy in Infinity.

S kakovostnimi pnevmatikami bo vožnja varnejša.

Strokovna podpora in naročilo prek spleta
Pnevmatike za svoja poslovna vozila lahko pri Petrolu zlahka naročite preko spleta. Tu na enem mestu preverite zalogo gum, primerjate cenike, sledite zgodovini naročil ter si zagotovite vse potrebne tehnične in varnostne liste.

Naročilo zimskih gum pa se pri Petrolu ne ustavi na spletu. Poleg kakovostnih izdelkov vam naši prodajni predstavniki nudijo tudi strokovno pomoč pri pravilnem izboru pnevmatik, za brezhibno storitev in pa poskrbi lokalni Petrolov predstavnik.

Pnevmatike za vse vrste vozil in delovnih strojev.

Široka mreža in zanesljiva logistika – že naslednji delovni dan!
Petrol je z več kot 75-letno zgodovino in močno regijsko prisotnostjo prava izbira poslovnega partnerja. V podjetju pravijo, da jih odlikuje zanesljivost in razvejana mreža distribucije v državi, predvsem pa zanesljiva logistika, ki poskrbi za kar najkrajši čas dobave.

Podjetje ima 50.000 pnevmatik stalno na zalogi, zato bodo v Petrolu zagotovili, da bodo pnevmatike vaših osebnih in tovornih vozil, traktorjev, gradbenih strojev ali demperjev pri vas v trenutku, že naslednji delovni dan, vi pa pripravljeni na prihajajoči mraz.

Velika zaloga kakovostnih pnevmatik.
Delite