Spletna okvirna cenitev rabljenih vozil

Renault uvaja preprosto in brezplačno oceno vrednosti rabljenega vozila katerekoli znamke, s katero želijo lastnikom rabljenih vozil olajšati prvi korak pri prodaji rabljenega vozila ter seveda zagotoviti tudi nove kupce vozil iz ponudbe znamk Renault in Dacia.

Na spletnem naslovu www.cenitev.renault.si so zato zagnali orodje za preprosto pridobitev ocene okvirne vrednosti rabljenega avtomobila, ki predstavlja osnovo pri odločitvi kupca za menjavo vozila za novega.

Kot poudarjajo pri Renaultu, so storitev cenitve razvili s ciljem zagotovitve spletnega orodja, s pomočjo katerega bo vsak lastnik vozila lahko brez težav pridobil oceno vrednosti svojega trenutnega vozila.

V nezahteven spletni obrazec na naslovu www.cenitev.renault.si poleg običajnih podatkov o vozilu in njegovi starosti prek prijaznega grafičnega vmesnika uporabnik vnese tudi mesta morebitnih poškodb karoserije.

Po oddaji obrazca uporabnik storitve prejme ponudbo na svoj elektronski naslov, obenem pa se z njim poveže tudi Renaultov prodajni svetovalec, s katerim se lastnik dogovori za termin natančnejšega pregleda vozila in izdelavo točne ocene vrednosti rabljenega vozila.

Pri Renaultu poudarjajo, da odkup rabljenega vozila ni pogojen z nakupom novega. Seveda pa bodo prodajalcu rabljenega vozila, ob oceni vrednosti, na njegovo željo zagotovili tudi ustrezno ponudbo za nakup povsem novega avtomobila znamke Renault oziroma Dacia ali pa nakup katerega od rabljenih vozil katerekoli znamke iz programa Renault Selection. (mkr/foto Renault)

V spletni obrazec poleg običajnih podatkov o vozilu in njegovi starosti uporabnik vnese tudi mesta morebitnih poškodb karoserije.
Delite