Sting in Shaggy ostala brez Abartha 124 Spider

Model Abarth 124 Spider je dobil vlogo ob Stingu in Shaggyju v njunem uradnem videospotu za novo pesem »Gotta Get Back My Baby«.

To je najnovejši single z albuma 44/876 koproducentov Teflon (Wyclef Jean, Fat Joe, Ruff Ryders) in Martina Kierszenbauma (Sting, Mylène Farmer, Lady Gaga), ki je bil 17 tednov na vrhu Billboardove glasbene lestvice reggae glasbe.

Uradni videospot na YouTubu je v le nekaj dneh zabeležil več kot 2,3 milijona ogledov. Posnet je bil v duhu policijskih televizijskih serij in filmov iz 80. in 90. let, kot sta Miami Vice in Podli fantje, režiral pa ga je Michael Garcia.

Sting in Shaggy se pojavita kot detektiva v Miamiju in svojega nadrejenega prepričata, da potrebujeta »pajka« – mislita seveda na njegovega ljubljenčka Abarth 124 Spider – za podvig na South Beachu, in sicer pri lovu na najnevarnejšo žensko v državi. Le kaj bi šlo lahko narobe!?

Video po vsem svetu promovira tudi Fiat po vseh svojih digitalnih in družbenih kanalih, med drugim tudi v ZDA na Instagramu, Twitterju, Facebooku in YouTubu.

Delite