Transport Show 2018 – 25. in 26. maj

Konec meseca maja (25. in 26. maj 2018), bo Logistični center BTC v Ljubljani znova prizorišče letošnje največje transportnologistične prireditve v Sloveniji. Tradicionalni dogodek, ki ga pripravlja podjetje Tehnis oziroma njegova revija Transport & Logistika, bo v dveh dneh povezal svet prevozništva, transporta, logistike, gospodarskih vozil, tehnologij in prometne stroke.

Prireditev je hkrati strokovno, poslovno in družabno srečanje in je namenjena tako tistim, ki so poklicno povezani z dejavnostjo transporta in logistike, kot tudi vsem, ki se samo ljubiteljsko zanimajo za svet tovornih vozil.

Letošnji Transport Show, že 7. po vrsti, bo še večji, z dodatnimi razstavnimi in parkirnimi površinami, z več razstavljavci in z bogatejšim programom. Poleg že znanega programa iz prejšnjih dogodkov, bo letošnji ponudil kar nekaj novosti. Med drugim bo v program aktivno vključenih več partnerjev s področja varnosti v prometu, zbornic in združenj ter ostalih subjektov, ki so dejavni na področju prevozništva in logistike.

Program Transport Showa 2018
Osnovni progam, kot ga razvijamo od samega začetka leta 2005, se je pokazal kot optimalen, tako za razstavljavce in obiskovalce, kot tudi za nas organizatorje. Tudi v letošnjem letu bo programska shema temeljila na naslednjih vsebinah:
– Razstava gospodarskih vozil (tovornjakov, prikolic, avtobusov, dostavnih vozil …) in opreme, logistike in spremljajočih dejavnosti
– Srečanje avtoprevoznikov
– Podelitev nagrad Gospodarsko vozilo leta
– Strokovni posveti, predstavitve, testne vožnje
– Državno prvenstvo poklicnih voznikov (soorganizator Zveza ZŠAM )
– Zabavni program (glasbene skupine, »body and car painting«, tekmovanje za najmočnejšega šoferja, car wash itd.)

Novosti Transport Showa 2018
Glede na izkušnje in mnenja udeležencev preteklih prireditev bomo uvedli nekaj vsebinskih novosti, ki bodo vplivale na potek prireditve, tako za obiskovalce kot tudi za razstavljavce.
– Povečanje razstavnega prostora (sosednje parkirišče)
– Razstava specialnih vozil in demo predstavitve (gasilci, reševalna vozila, vojska)
– Praktične predstavitve reševanja ob nesrečah (gasilci, avtovleke)
– Dodatno parkirišče za obiskovalce in razstavljavce (parkirišče Spar)

Za vse dodatne informacije v zvezi s prireditvijo Transport Show 2018 se lahko obrnite na urednika revije Transport (Janko Zrim, 041 625 944, janko.zrim@tehnis.si) ali marketing (Martina Kermavner, 031 728 800, martina@tehnis.si)

Delite