Tudi dvokolesa potrebujejo vzdrževanje

Prodaja namenskega kolesarskega Uniorjevega orodja končnim kupcem sicer že dosega zavidljive številke, vendar še naprej ostajajo največji fokus programa celotne rešitve za kolesarske delavnice in proizvodnje obrate.

V tem segmentu lahko Unior ponudi vse – od specialnih kolesarskih orodij do delavniške opreme, rešitve za shranjevanje rezervnih delov, splošno ročno orodje ter predvsem veliko znanja v obliki končnih rešitev za kolesarske servise in proizvodnje obrate. Velika prednost Uniorja ostajata lasten razvoj in proizvodnja.

Med večjimi posli v letu 2019 je bil za program kolesarskega orodja tudi začetek sodelovanja z gigantom UBER in izvajanje podpore njihovemu sistemu javne izposoje koles JUMP Bikes. Unior je ekskluzivno opremil preko 300 servisnih mest za sestavo in vzdrževanje koles JUMP, ki so na voljo v številnih ameriških mestih, kot tudi že v mnogih evropskih mestih.

Unior še naprej intenzivno sodeluje s podjetji Trek Bicycles, Decathlon, Giant, Shimano, SRAM in številnimi drugimi velikimi igralci v kolesarski industriji. Uniorjevo kolesarsko orodje je sicer dobavljivo na več kot 80 trgih sveta. (mpo/foto Unior)

Delite